Onsdag

Det är lill lördag igen. Enligt mor så är det smyg alkisar som kallar onsdagar för lill lördag. Finns det någon sanning i det? Ja dagen började som vanligt med jobb och så. Det var en bra jobb dag. Alla var positiva och det var full fart hela tiden precis som jag vill ha det. Dessutom fick vi en ny kund i Skåre idag. Och det blir en ny imorgon på Wåxnäs. Det skjuter i höjden detta :)
Annars så är det en ganska tråkig dag idag. Sitter och skakar ben och nästan kryper ur skinnet. Så rastlös. Jag är ju van att hålla igång hela tiden. Tror nästan jag får skaffa mig ett kvälls jobb också. Det hade jag innan Norge turen. Då var jag kontakt person åt en utländsk kille. Så bra och skönt jobb. Samtidigt som man lärde ut om allt å lite till. Så lärde han mig så mycket också. Kanske gör det igen. Vi får se. Fick ett mail häromdan från demensboendet jag jobbade på i Norge. De frågade i princip när jag kommer tillbaka. Ganska tråkigt att jag inte kan. Så sköna och härliga vänner man fick där. Behöver inte gå in mer på det men en sak är säker, Norge är inte som Sverige. Vilket folk:)
hhhmm va fasen ska man göra nu, kl är sju och lunchen är gjord. Tvättat klart och hängt upp. Finns inget att göra. Tänkte Björn var lite ledig idag men va fan han skulle till Göteborg inatt kanske. Tror dock inte han orkar riktigt han lät ganska trött i telen. Björn dags att gå i ide! haha..... nja puss på dig grabben.... Jag har frågat runt lite om folk vill hitta på något skojj. Men va fan alla är ju bortresta hela högen. Sportlov!!! Då åker hela familjer tydligen :) Anna var i Norge, Johanna i Egyptien och Emma åkte till Afrika typ. Aja men imorgon är det hockey iaf och förmodligen innebandy. Fetis dagen var det igår också, inte en semla åt man. Kanske bra men gott hade det varit :) Det här får duga, ha de gott folks





Slå den bakgrunden. Och bilden i sig kanske :) Jag vänster och Maria till höger. En sen sommar kväll på Vänern. Dock på jobbet. Kram på dig Maria;=)

Så är det

Ja så är det. En seg dag. Sitter nu och lyssnar på hockeyn. Rögle-Färjestad 0-2. Vi befäster förmodligen seriesegern idag, ser så ut iaf.
Så är det.
Chattar med Anna nu. En gammal kompis kan man säga. Hon var en bra vän och är fortfarande. Men både jag och Björn ville mer på den tiden ;=) Lika snygg än ;=) Får se om hon läser bloggen. haha ...
Aja kram på er alla snygingar:=)





Här kommer ett väldigt gammalt kort. Till vänster min bror, far mitten och jag höger.








Lördag och fyrhjuling

Igår fredag blev det lite vin och någon öl men vi satt vid tvn och tog det lugnt åt lite god mat och så. Håkan Björns far gjorde maten. Mums, gott var de. Vi kom i säng vid två tiden tror jag. Så sov säkert till 11 men vaknade av att Björn var ute och brummade med fyrhjulingen. Han tankade fDet var för vi skulle ut å köra. Riktigt skojj, lite vl skojj kanske ;=) 
Hade filmat lite. Synd att man inte kan ladda upp här. Iaf kan inte jag det.  Vi skulle gå på hockey också men kaxig som jag är så säger jag att självklart finns det biljetter kvar. Det fanns det men inte på ståplats.... Aja det får bli en pizzeria eller något sånt. Skriver mer ikväll kanske, titta in iaf. 

Kram fra Eddie peddie 


Lill lördag

happ då var det lill lördag idag.

Ja igår var jag med Hammaren och spelade innebandy. Ganska bra träning, det känns i benen idag speiellt låren. Men så ska det vara. Ja ni vad kan man berätta mer om:) .... Har jobbat idag och stått i. Det kom förbi en dam idag som sökte jobb. Chefen visade henne runt så kanske man får en till kollega. Aldrig fel att vara några stycken. Det blir mer socialt då. Innan jag drog till Skellefteå så hade jag bara radion som vän att prata med på jobbet. Det var ju mindre roligt i längden. Nu har jag iaf en att jobba tillsammans med. Var till Mane idag och hälsade på (Morbror) Det var skojj att tjöta lite med han och se hur det var med han. Efter någon timme tog jag bilen och åkte hem. Trött idag så det blir inget speciellt idag. Har lagat mat till lunchen imorgon så bara chill nu :=) ... Skönt. Synd att man inte hade bättre internet så man kunde lira lite. Saknar det faktiskt. Jag är ingen cs nörd eller så, men det är avkopplande att spela då och då. Bara få koncentrera sig på en sak oh inte tänka på allt annat. Tror det är många som känner så;=) .... Men snälla ni som sitter timmar i streck med cs och wow. SLUTA FÖR GUDS SKULL och ut å spring med er eller någe. Folk ska väll la inte behöva tycka synd om er eller...

Det står en hel plåt bakom datorn med muffins. Så sugen man blir. Har bara ätit två:=) Vill du ha, kom så bjuder jag :=)

Sen ni som läser här kan ni inte skriva till www.bearloof.blogg.se att blogga mer. Han är så seg av sig. Men det är Björne de.

Nu tömde jag skallen på allt tror jag ;=)

Kram kram alla..



Thats me. Dålig kvalite men det får gå. Det ska vara 2007 egentligen :=)


Hej hopp

Hej skulle vilja skriva mer men tiden räcker liksom inte till. Iaf igår var jag duktigare än vanligt. Jag tog en promenad till Hammarö på en timme. Var faktiskt tvungen att hämta bilen som stod där sedan fredagen om jag ska vara ärlig :=)...
Men det kändes. Sen tog jag det lugnt bara. Så var det innebandy med grabbarna på kvällen. Spelade hela timmen. Men ingen träningsverk alls idag. Skönt för jag var ju på hockeyn idag, ståplats. Det var riktigt kul att stå idag. Bra drag på läktaren och stor vinst mot Linköping. Kan det bli bättre. Imorgon ska jag jobba som vanligt. Sen så blir det en timme innebandy med Hammaren. Känns som man börjar komma igång med träningen, på köpet så känner man sig bättre i kroppen eller själen kanske man ska säga. Och på onsdag ska jag besöka min morbror som jag lovat så länge. Knappt så man hinner göra lunch till jobbet. Iaf inte idag. Det får bli en pizza på jobbet för 10 kr. Euroshopper, blää. Men det går ner iaf....

Jag går i massa svåra tankar folk. Har en viss ihop tjänade bunt pengar från Norge turen. Jag behöver en ny bil. Och behöver mig en lägenhet lite längre fram. Och samtidigt ska jag ta körkort till lastbil. Det räcker inte till allt. Vad ska man satsa på först tycker ni??? Svårt för er att veta men säg bara vad ni tycker så kanske det hjälper mig lite iaf....

Jaja nu är det sent och borde ha lagt mig för en timme sedan. Så godnatt alla glada människor ;=)





Färjestad BK , serieledare!!!

Somna lite försent, eller tidigt.

Jag hade tänkt å ta det lugnt. Men så blev det inte. Ringde till Jessica för jag ville bli klippt. Så hon fråga om jag skulle bli med å dricka och sedan åka till glada ankan i stan. Klart jag inte säger nej. Det är så svårt att skriva om allt som hände. Då man är lite trött och seg idag. Men vi drog till Ankan. Gör tråkigt, ingen som ville vara social i sllskapet. Så jag gick till baren själv. Då blev det mer trevligt ;=) Två trevliga student tjejer dyker upp å tjötar.
Men jag drar till Björn istället som var hos Linn på Wåxnäs. Det var mer fest där än någonstans i stan.
Gick och la mig kl 06:00 hemma. Det var en bra natt iaf.







Nalle är däckad typ :P

Gud så irriterande!!!



Morsan ringer och säger att jag fått ett brev utan avsändare. Det visar sig vara killen som jag har köpt golfen av för bara några veckor sedan. I låg räkningen för skatten som han lovade betala. Tydligen så var han i en ekonomisk katastrof och mådde jätte dåligt över detta. Tråkigt för han. Men han lovade mig vid köpet och ville inte gå ner i pris. Aja bara och betala.




Ajdå!

nu är det mat, tacos. gott ja...

I alla fall. Har tänkt hela veckan att jag ska köpa biljetter till lördags matchen. Men har ej blivit av pga av jag åkt till Skåre nästan var dag. Tänkte ta det när jag  åkte direkt hemåt nämligen. För då åker jag förbi Bergvik och Färjestads shopen. Men idag så var vi dit iaf jag Björn å Impa. Men tro fan det är slutsålt då :=( ....
aja det blir pitchers på lördag då....
Och så blev det mot Linköping på måndag istället. Bra match det också, men inte som att möta Frölunda en lördag. Puss på er...


...........

Vanlig dag.....................

Vad ska man hitta på?

Aja på lördag är det hockey iaf, ja om man får biljetter. Men det ska notg inte vara allt för svårt. :=)

Kram




Kanske i år igen?..Hoppas


Helgen

Så som många ggr tidigare, så hade jag skrivit en hel del men åt något så allt försvinner:=(

Men då det tar en stund att skriva om allt. Så bjuder jag på några helt onödiga bilder. :=)




Pappa började och jag fick hjälpa till, sängen kom upp iaf. Och Johannes verkade ganska nöjd:=)




Vi skulle inte på. Spårvagnen fick rött samtidigt med oss men han ville inte tävla. :=(



Men go ledighet slutade med att jobba hela måndags natten.

Torsdag 5/5-09

Ännu en dag men har varit ganska skön. Satte inte på mig blåstället en enda gång idag på jobbet. Mest utkörning av varor till butiker och så. Fin jobb de :=) .

Tog en pizza med Martin idag på Kils pizzan. En klassiker, haha. Men det var trevligt å få tjöta lite med han igen. Så länge sedan man träffade alla. Eftersom man varit borta så länge.... Aa nu är jag hemma och väntar på hockeyn. Tre kronor möter Ryssland. Hoppas vi kan knipa poängen där för de senaste turneringarna har ju varit katastrof. Halv åtta börjar den iaf. På Svt såklart.

Det var de.

Här kommer några bilder på familjen.....





AnnaMaria Karlsson Tång kallad Mia. Mor min som har förändrats så mycket efter en såkallad magsäcks operation. Besök gärna hennes hemsida www.prettyways.se




Hittade inget kort på far då de finns på den andra datorn. Men hans namn har jag iaf på en bild. Bilden är tagen från ett kort tillhörande ett familje spel. Låter det konstigt så fråga varför hans namn finns där.



Va litet det blev ;=) Iaf det är bror min fint uppklädd. Lillebror så han blir 21 i år. Men dock längre än mig den jäveln. =:)



Caroline till höger, Carolines vän Anna till vänster. Snyggt kort. :=)



Björn Lööf. Vi är inte släkt men han är en bror iaf. Någon man försvarar i alla lägen. En av de bästa människorna jag vet. Så var snäll mot Björne :=) www.bearloof.blogg.se



Det finns fler men att sitta i flera timmar och ladda bilder orkar jag inte :=) Det finns många......

Ha de bra alla glada människor


4/2-09 Bilder

Och här är två bilder från avkörningen. Dock så står traktorn annorlunda än vid avkörningen.






Backen uppenbarar sig bakom ekipaget.




Bakifrån. Vid svängen åkte släpet rakt fram men fram hjulen på traktorn stod rakt åt höger om ni kollar på bilden så får ni en annan bild.



Glad att få leva en dag till :=) Å att see Johanna pilla med sin chocklad ;=)


Haha lät inte det dumt

4/2-09

Körde ner i diket idag med traktorn. Bak till hade jag ett trailer släp fullastat med balar. Mindre chockad jag blev. Körde på lägsta växeln ner för en inte så brant backe, Men ändå. Väl i läget då jag ska svänga. Ja då svänger jag men traktorn går rakt fram. Släpet tryckte på så det vek sig. Alltså ena sidan på traktorn stod mot framändan av släpet. Så åker i sidleds ner i diket. Med ett trailer släp fullastat med bal som trycker på. Det tog nästan tvärstopp. Just detta släpet jag hade tagit hade en vägg längst fram. Tack och lov. Annars hade jag antagligen varit invalid eller död nu. Utan den hade ett antal balar flygit på traktorn och mosat förarhytten. puh.  Den enda vi har med vägg av 5 st släp.


Annars har det gått bra idag ;=) haha.





3/2-09

Jobbat som vanligt denna tisdag.

Så skulle vi ut och gå efter jobbet jag å Björn so vi hade tänkt göra dagen innan. Tror vi gick i ungefär 10-20 min coh tillbaka. Orkade inte mer för knäna sa stop. OK tänkte jag, vilar lite och tar det imorgon eller dan därpå. Men det värker lite ändå. Känns som träningsvärk nästan fast det inte är de. :=(
Så är det iaf. En ny dag imorgon igen.





Värsta bra kvaliten. Iaf ska smsa henne nu så man får klippa sig snart. Jessica Wärnefors Larsson är namnet. :=)
Kram hoppas du har det bra i Trollhättan Jessica.


Kram alla

Lördag/Söndag hade jag skrivit om :=(




Jag hade skrivit massa så bara försvinner allt.. Fy fdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn
Så jävla irriterande...............
ctrl Z funkade inte heller .....................

Iaf denna bilden var med. Den är från gårdagen. Lite fulla å goa är vi efter en stund med guitar hero. Björn försöker vara rolig när kameran kommer fram :=) Tyvär så dog batteriet så det blev typ bara detta kortet.


Kram alla

RSS 2.0