kort

Hej. Idag är det Lördag,vad det går fort nyss Fredag ;=)

Jobbat och stått i igår. Någon bild från jobbet och så vidare kommer nedanför :=) ....




Rolf "Rudan"     ........ (Styckaren)  Det blev runt 180 kg färs där.


Sen tänkte jag ladda upp en video när jag gick till Björn men internetet här är inte det bästa tyvär.





Vi drog ganska snabbt efter att båda hade duschat. Det var tänkt att vi skulle hämta Jimmy (Björns bror) och köra hem han från en kompis i Skåre innan vi drog till Stan. Men vi tänkte på annat :=) Så vi drog direkt till systemet och köpte oss en back Andersson :=) Där stod vi och sorterade bort bruna flaskor mot gröna. Hahaha men det är viktigt de....
Så köpte vi lite korv med bröd på Maxi stormarknad. Då ringer Jimmy och frågar vart vi är, hahaha.. Björn kollar lite skumt på mig. Jag frågar, vad tänker vi på egentligen typ. Björn: Vi tänker inte alls ;=)
Så är det. Vi tänkte handla lite också och göra någon god mat men det fanns det inte tid till.




För vi skulle iväg och kolla på de här fjantarna klockan 19:00 .
Nejdå inga fjantar, gamla vänner iaf den längst till höger respektive vänster.
Inte min musik smak men de gör ett bra jobb på scen. Filmade lite som jag tänkte lägga upp men va fasen vilket grymt dålig mottagning jag har på internet. Iaf så heter bandet Last Aid. Däremot så min vinnare var Yesica. Vilken grym röst tjejen hade. Låtarna har hon skrivit själv. Riktigt bra. Man typ drunkna när man hörde henne. Fick en snabb pratstund med henne så jag fick tips om www.myspace.com/yesicasweden så jag ska iväg igen och se henne. Grymt bra.



Till sist kommer en bild på mig. Då någon ville se mer bilder, om det var på mig vet jag inte men ändå.
Imorgon hoppas jag kunna skriva efter festen eller vad det nu blir. Eller ja det kanske är Söndag då redan ;=)




Bra gjort ;=)



Sov gott folk och kom ihåg att vara positiv och glad nu när det är lördag!!!








Kort





Lite go



Ännu mer go



Min svarta kompis ;=)



Testade röka för första och sista gången den kvällen :=(



En dag på dåvarande jobbet i Stavanger. Kolla bonn brännan :=)


Nu blev internet bättre. Vis ni vill ha ännu mer bilder skriv en kommentar. Eller bara kommentera bilderna .

Kram Eddie

oh

Skit internet. Hade skrivit värsta texten så försvann allting :=(


Lite annat kommer imorgon då och kanske en eller två bilder ;=)


Kram Johanna
Och kram alla andra
Och en stor puss på Björn


;=)

Sov gott

Flyttat in

Hej onsdag idag och typiskt den 28/1, vore det inte bättre med den 30/1 :=)


Iaf jag flyttade in i rummet jag ska hyra i några månader idag. Det är 3 dörrar efter samma väg. Min är den  mitt i med en lång brant trappa ner. Ett rum byggt i källaren typ. Känns ganska mysigt och privat. Men trappan blir nog rolig att gå i på fyllan så att säga. Om någon ramlar då kommer kameran fram så ni får se ;=)
Bor med två st student tjejer. Runt 18-20 tror jag. Känns ganska skönt med NOLL killar. Trött på det efter sommaren då jag bodde med 3 killar.
Iaf en liten bild på en del av rummet iaf.

Kram alla:=)

Vi vann

Vi vann och nu borde jag sova men det gör jag inte. För jag vill inte, ganska dumt va? Ah får spotta ut snusen och tvinga mig att sova, typ ;=)

Äh skojja bara sov jävligt gott alla....

Lång dag

Ännu en dag på jobbet. Det är så mycket att göra. I helgen fick vi en beställning på 700 kilo färs till ICA i kil. Så har stått i två dagar nu och bara packat färs. Ungefär häften är kvar att göra. puh. Det är riktigt jobbigt imellanåt. Eftersom det är så viktigt med hygienen så betyder det samma kläder hela tiden. Så vi har träskor. Då kan ni tänka er att det är jobbigt att vara i en liten lokal i åtta timmar. Betong golv. Men jag tjatar lite så vi kanske kan få mjuka mattor att stå på. Knäna och änd ryggen tar ju stryk. Idag blev det klart att vi inte öppnar butik i karlstad, enligt en kollega iaf. Det var tänkt att vi skulle ha en butik på Wåxnäs i Karlstad. Men så blir inte fallet. Det blir en liten gårdsbutik istället och antagligen mer utkörning istället till butikerna. Någon som inte förstår vad jag pratar om så besök www.tranhem.se  .

Om en stund är det hockey. Skellefteå mot Färjestad. Nu kan vi ju hålla tummarna att perra missar flyget så vi äntligen kan ta en trepoängare där uppe. 2-2 blev det en gång så vi kan iaf :=)

Och alla som läser detta innan hockeyn drar igång kan ju hålla tummarna för mig och Björn. Vi ska se det på datorn. Kanske inte det säkraste?!?! ....

Iaf puss så länge alla glada människor.....

Hockey

Bara skojja hockeyn var imorgon ;=)


Hockey

Nu är det hockey mellan Skellefteå - Frölunda vara så vet :=)

PUST

Spelade innebandy förut i en hel timme. Fick nog håll efter en halvtimme :=)

Har sagt länge att jag ska sluta helt med cigaretter. Nu fan ska jag göra det men jag går över till bara snus ;=) Så kan jag iaf motionera lite mer eftersom. Skulle önska mig en motions kompis. Någon som man kan tävla lite med. Jag tjatar på Björn men vi får se. För han har inget jobb än.

Tror det bästa är nog att välja en sport och göra det en bestämd tid 2 ggr i veckan.

Innenbandy blir det ju men finns inga fasta tider.

Vi får se men häng med hur det går.

Nu är det mat.

Kram


Lyckad dag nästan!

Hej igen. Som sagt var så blev det hockey idag. Färjestad spelade riktigt bra i första perioden så i första minuten av andra stod det 3-0 sen gjorde vi 4-0 på Timrå. Men så bytte dom målvakt och kom ut som ett helt nytt lag. Det gjorde därefter 3 mål på dryga 4-5 minuter och nästan alla mål var kopior. En dåligt andra period för färjestad som ändå kunde hålla emot. 4-3 efter andra perioden och alla hoppades på att tredje skulle bli bättre från vår sida. Det var ganska jämnt. Men så gjorde vi 5-3 efter en bra vändning. Herregud vilket tryck det blev i arenan :=) Härligt den behövde vi. 6-3 det slutade det. Det sista i tom kasse. Ja så bar det iväg till Tranhem till chefen för han skulle bjuda Rudan på en grogg. Det blev lite väl mkt för han. Ganska snabbt. Vi skulle ju bara dit en stund men blev kvar en stund pga av han. Gstaf fick tjata och dra lite i han. Jag skulle skjutsa han och Martin till Kil dock inte till samma ställe. Martin var med mig. Men Rudan fick sitta fram för vi tänkte han skulle komma in i bilen lätt och ur. Inte det bästa. Han svängde från snäll och agressiv hela tiden kändes det som. Han var på mina händer och uppe i ansiktet några gånger medan jag körde bil. Så jag fick be martin hålla koll på han. Ganska läskigt faktiskt eftersom jag låg i 100-110 på motorvägen. Ja men vi kom fram iaf och jag åkte tillbaka mot Skåre. Var ganska sugen på att hitta på något mer. Så ringde Björn och föreslog bio eller Score med biljard. Det blev Score i Karlstad. Väl inne i stan efter en buss tur dit så gick vi in och beställde en öl. Träffade lite folk och så. A det blev några öl så vi vart goa å glada:=) Riktigt trevligt. Kvällen gick och så helt plötsligt skulle dom stänga kl 1, så dåligt tycker jag efter att ha varit Norge ett tag. Där stänger det minsann vid 5 på morgonen. Men inga sura miner. Det är ju bara att försöka få tag på en efterfest. Vi gick till sjökvistens så länge och åt en baguett och stod och tjötade med personalen där ett tag. Det fanns inga fester att få tag på. Så vi gick på bussen till Skåre. Där träffade vi en gammal kompis vid namn Caroline som har varit tillsammans med Tortan och Björn en gång i tiderna. Hoppas hon hör av sig för hon fick vårat nr ifall. Vi satt och tjötade med ett par av den äldre generationen. Riktigt trevliga men de hade nog också alkohol i kroppen. Björn sprang runt för att fråga om efterfest utan resultat. Men han är så go, så alla var trevliga iaf förutom de på sidan. De bara kollade lite konstigt på oss. Förmodligen lite avundsjuka att vi kunde vara så glada eller något. Men nu ligger vi här och ska sova. Ja Björn sover typ redan.

Det var kvällen och natten det. Häng med så skriver jag om Söndagen också kanske.
Puss alla

Hockey

hockey hockey mot Timrå idag kl 4. Vinst till Färjestad eller vad tror ni? Jo självklart och ett steg närmare första plats. Vi har 70 poäng på tredje plats bara 3 poäng till andra eller första plats. Plus statistiken äger vi med plus 20 och ligans bästa hemma lag! :=)
Chefen kunde inte gå iaf så nu sitter vi med en extra biljett, jag hoppas på Björn men han är hundvakt idag. Kanske Impa kan ta han, hope so.

Folk chattrar jämnt om att Färjestad spelar som divor, kan enkelt säga att det negativa som alla försöker få fram genom åren finns även i Karlstad nu förtiden. Det är så irriterande. Vi riktiga hockey människor som följer hockeyn vet att HV, Frölunda och Linköping är bra. Det kan jag som FBK supporter säga för jag följer hockeyn. Jag hatar inte, jag älskar mitt FBK. Jag säger att vi är Sveriges bästa hockeyklubb för det är vi och har varit de senaste 12 åren. Gillar supportrar från andra lag som säger det samma för då ljuger dom inte så att säga. Som sagt var Linköping, Frölunda och HV är helt enkelt kanon lag det också. Men en sak är säker att det är matchen som gäller. Sen kan vi prata statistik. Hoppas ni förstår vad jag menar.

Sverige bästa klack finns inte i FBK längre. I alla år har wolfpack haft ett så gott rykte hos polis och andra klubbar. Men de senaste 2 säsongerna har några startat något nytt som verkar skapa en massa problem. Det är bråk och klackledaren verkar vara i den gruppen. Klackledaren står bara vissa matcher. Sångerna är nedlåtande mot den egna klacken ibland. Nej jag känner mer för att sitta ner nuförtiden och det inte är en topmatch vill säga. Skulle vilja  att Färjestad hjälpte wolfpack, kanske med en anställd supporter ansvarig på något vis. Och kanske lite stötte med pengar till tifon och annat. Nått måste göras iaf. Wolfpack måste synas mer. Inte ens flaggor kan jag se mer! Vart är Wolfpack flaggorna? Vart är alla FBK flaggor som förr kändes tillåtet i klacken?
Idag sitter vi iaf!

Igår började januari rean, kanske man skulle handla lite. Är det mycket rea någonstans tro? Sådär lite högre rea kanske.

Kram kram alla så hörs vi


En sann historia från min mors hemsida

En liten minnes lund.....



Min Pierro gick bort 1991
Han blev nio år, han betydde mkt för mig och får några egna minnes rader här 

Han var det snällaste bland schäfrar en alldeles underbar hund
Snäll och god allt igenom!

Hans minne har lämnat ett vemod efter sig , efter så många år .

Jag var ung och han var en omplacerings vovve som farit illa, om man drog åt sig kopplet för fort skrek han och kröp ihop..livet ut reagerade han så

Hos mig och barnen fick han ett liv med bara kärlek!


Han var den bästa av familje hundar, skulle aldrig gjort en fluga för när eller kattunge heller för den delen han älskad allt och alla!

Ibland undrade jag om han nån gång förstod att han var en stor respekt ingivande schäfer, han var mkt stor, hans stamtavla ledde direkt till tysklands ledande stora avels hanar på den tiden.

Han var med mig dygnet runt jag var mkt mamma ledig under de åren jag fick mina tre barn och Pierro älskade dem högt, barnen var det bästa han visste!

Året innan han han fick avsluta livet gjorde han något för mig som jag alltid alltid kommer vara honom tacksam för!

Min då 3-åriga son blev passad ute av en slarvig vuxen som inte förstod att små barn behöver uppsikt utan uppehåll!

För att ta detta kort så hade sonen allstå varit ute i 3 timmar och varit borta i 2 utan att jag visste om det.
När det kom till min kännedom så föll min värld i bitar.

Det var i omgivningen där vi bodde och vi bodde 3 km rakt in i djup skog, med djupa kärr och massor av faror dessutom var det ganska kallt i april månad!

Polisen blev kontaktad, de kom i patruller med hundar och helikoptern i säve hade lyft!!

Poliserna var dystra, och letandet började!
Isamma veva  kom sonens pappa och han var inte hysterisk som jag..
Han brydde sig inte om polisernas letande utan satte spår selet på Pierro(som var tränad i bruks av fd mannen och en  duktig spårhund)

Han spårade direkt och utan miss rakt ut i skogen, ända fram till sonen!!
Där låg han på den kalla marken MEN inte ensam !! utan med då vår 5 månaders collie tik "pretty" det var tiken som gav mig mitt kennel namn för övrigt.
Hon är oxå borta sen några år tillbaka.
Hon låg tätt intill sonen och gav honom värme och tröst!! Hon hade följt honom dessa timmar!!

Är inte det otroligt??

Poliserna blev så glada alla log, en av dem sa att de inte trodde att det skulle sluta lyckligt det var kallt och pojken min så liten...
Pierro och Pretty räddade honom.



Pierro var mitt allt och den dagen han somnade in ja då miste jag en hund som stod mig  så inerligt nära nära...



www.prettyways.se


Godmorgon

Nu har man vaknat för en liten stund sedan. Borde vara i duschen men det var enklare att ligga i sängen med datorn.
Spelar lite travian och kollar aftonbladet och så. Något man måste göra hela tiden. Skulle gissa på 2 till 3 gånger per dag om inte mer. Man blir beroende av denna dumburken:=) . nej måste i duschen snart, jag och Björn ska åka till Arvika för mor min blir 40 idag. Och det tar cirka en timme att åka. Blir stressigt som vanligt.
Nu när jag skriver blogg så måste inte Björn vara sämre så han gör det samma, kolla in till han också. bearloof.blogg.se ...

T shirten kommer ju inte idag så den visar jag senare.

Imorgon är det hockey mot Timrå kan nog bli bra. En snäll chef har jag också som har fixat biljetter till 4 av oss på jobbet. Tack Gustaf. Och 12 biljetter till Thåström i Karlstad den 12 april.
Nästa vecka flyttar jag in på mitt nya rum i en lgh på Sommaro med 2 student tjejer måste tilläggas ;=)
Internet finns som tur var så jag fortfarande kan hålla kontakten med alla. Det är ju så det funkar, inget internet då mister man mkt kontakt med vänner och annat folk.
Det blir snart att åka till Norrköping och för att hälsa på Porus en kille jag lärde känna i Norge. Så skön person och en riktigt party kung. party party i Norrköping liksom, haha ;=)
Kanske någon i Norrköping som kan tipsa om något kul där?

Ja vell lite tankar så här på morgonen nu måste jag stiga upp och göra något vettigt. Puss på er

present

Efter massa tankar hit och dit. Tog jag den enkla vägen och beställde en egen designad t shirt från internet. Hoppas det duger :=) Lovar att lägga ut en bild sen.



kram

Present?

Morsan blir 40 år imorgon och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra eller ge henne så hon blir glad. Hjälp????
Kram

En kort en.

Hej alla. Nu ligger man här för att kanske kunna sova snart. Håll tummarna eller något för Björn ligger bredvid mig och tjötar i telefonen :=) ---....---  Lite avundsjuk på han men det tar vi en annan gång kanske ;=) .....

En annan sak, vis någon ska köpa begagnad bil så leta upp min annons på blocket. En Golf/Skoda Felicia i samma annons. Skodan är dock såld. Och gå på Värmland, Golfen är prutbar.

Fantasin har inte hängt med idag så jag säger godnatt och tita gärna in igen.



Kram alla


godmorgon

Det blev sent igår!!! Trött!!! :(
Åker till jobbet nu, gäsp.
puss på er

En lång dag

Hej igen alla.

Idag har det varit en riktigt lång dag känns det som och hoppas få sova gott i natt.
Ja jobbade min andra dag idag, det gick bra självklart. Ja har ju jobbat där förut så no problem.
Men till bostads krisen jag hade. Nu är den dock över.
Härom veckan la jag ut en annons på blocket, om att jag sökte så många ha mejlat eller ringt. Tack till alla glada människor. Åkte först ut till Hammarö för att kolla ett rum. Men det visade sig vara en kort period bara han skulle hyra ut. De tog 2500 kr i veckan. HEJDÅ! Sa jag:=) . Men vidare till Kil då där det fanns en lägenhet jag ringde på. Men det visade sig vara samma lgh som min styvsyster bott i när vi var grannar i kil. Jag bodde i huset bredvid henne. Men men så jag visste ju vad som väntade. Bara för mig att gå upp och säga nej tack typ. Ja då trodde jag och Björn att vi var klara så vi åkte tillbaka till Skåre där jag sover hos han tillfälligt. Men kom på att jag kunde ringa på ett annat rum. Så det gjorde jag och vi satte oss i bilen ännu en gång för färd mot Lamberget i Karlstad. Björn hoppades på en snygg tjej som öppnade dörren och jag höll med;=) . Det var det också men inte nog med det hon var gör trevlig. En riktigt fin, trevlig och jordnära tjej som dessutom var lärare. Coolt tänkte jag, riktigt positivt faktiskt. Men samtidigt måste man fundera lite också så vi satte oss i bilen och åkte till Skåre igen. Happ kvällen liksom, trött, sova. God natt typ. Kl var nog runt halv tio men då ringer det en kille som hyr ut rum till studenter och lite annat folk. Tänkte att ja varför inte så vi satte oss i bilen igen. Björn tar upp gpsen för tredje gången. Nu gillar han nog inte den ;=) . Vi åkte mot Sommaro bortanför central sjukhuset i Karlstad. Kom in jätte trevlig, hälsade på de två tjejerna som bodde där. Det var också riktigt bra men alltså tjejen på Lamberget var ju gör trevligt och man skulle säkert kunna ha jätte kul och skojj med henne. Men hyran fick mig att välja Sommaro, knappa 1890 kr i månaden. Billigaste jag hört talas om någonsin. Så nu ska jag bo på Sommaro gott folk, till och med april kanske längre. Men en liten roligt grejj också. Björn har varit där på fest förr och legat i sängen som jag ska då det är möblerat;=) haha vilka sammanträffanden. Det var det.

Hoppas vi ses här på bloggen imorgon
Kram alla goa människor :=)

Jobb

Första dagen på jobbet, puh. kl 07:00 satte mig i hjullastaren, kl 16:36 steg ur hjullastaren. Varför? Jo för någon tyckte att det skulle snöa som fan. Så nu har jag ont i kroppen efter all körning. Men det finns en anledning. Jag åkte till Norge i April förra året och körde budbil för posten till januari 09. Trevligt folk så inga fel på jobbet men jag slet ut mig själv för jag tog ett extra jobb på ett demensboende där också. Det heter sykehjem på norska. Men tänkte jobba 2-3 kvällar i veckan. Men det fanns så mkt jobb där så jag steg upp gick till posten. Och efter det gick jag till sykehjemet varje dag. 7 dagar i veckan från april till januari 09. Grejjen är ju den då att jag använde kroppen och speciellt ben/knän på posten. Mycket stora paket och tunga. Normalt sett så går man ju hem och vilar kroppen efter jobb men jag fortsatte. Ni kan ju tänka er ett demensboende. Det blir mycket lyft och gående där också. Så nu har jag ont i höfterna efter innebandyn igår. Det är pga samma rörelser hela tiden. Alltså från budbilen. Knäna värker så fort jag sätter mig i ett fordon med motor. Dessutom värker det när jag går lite längre. Ena armen har svullnat upp lite grann, Björn trodde jag hade tränat ;=) .
Det är även pga av samma rörelser hela tiden. Jag kan klaga lite mer men det vill jag inte. Läkaren nästa faktiskt.
Men av egen erfarenhet så vill jag säga det, jobba inte för mkt och njut lite av livet också!!!

På Fredag blir mamma 40 år! GRATTIS!
Tänkte överraska med något. Någon som har ett förslag eller ide?

Puss på er alla;=) !!!

Söndag kväll

 Den 18 idag och söndag kväll nu.

Nu känner varken jag eller Björn av gårdagens förtäring av alkoholen, skönt. Vi vaknade runt 11:00 tror jag. Vi begav oss direkt mot stan för att åka till Skåre. På vägen tog vi oss snabb mat på MAX. Tro fan att det åkte ut lika fort när vi kom fram;=)
Tog det lite lugnt, chillade liksom. Åt några smörgåsar. Sen begav vi oss in till stan igen för att hämta bilen min. Och spela innebandy. Det var skönt. Men jag sträckte mig lite i bak låret så Björn tyckte det såg ut som jag hade skitit på mig när jag gick:=)

Iaf nu sitter vi här och tar det lugnt. Chefen ringde precis också och sa att jag ska börja jobbet redan imorgon. Men har ett litet problem. Vem fan vill pendla till karlstad från Arvika varje dag typ  :( Jobbigt. Så om någon har ett tips så hör av er!.

Over and out

Bakfylla

Då var det söndag igen. Det blev en ganska bra kväll igår, kanske lite väl mycket alkohol. Massor av dans! (Endast med alkohol) Egentligen vill jag skriva massor om kvällen men det går inte! Den alkoholen den alkoholen:=) .

Det får räcka skriver säkert något annat löyve sen. Kram kram folks


Sup å svälj trevlig helg.

Nu sitter vi  här och super denna underbara  lördag. Matchen mot Rögle slutade 6 - 2 till Färjestad.
Då måste ju bara efter kvällen bli bra!
Vi sitter i en riktigt fin lgh på Rud med ett härligt gäng och förtär alkohol.
Tror jag är inne på 5 ölen men är fortfarande bara go. Snart lär man bli underbar ;=)
Känner ni Björn Lööf så vet ni vilken underbar grabb det är. Jag vill hälsa puss till dig Björne fastän du är med ikväll;=)

Ha en fucking underbar lördag alla!


Hej

Min första blogg någonsin. Inspirerad av Kristin Björkman. Tror det var Björkman. I alla fall är det skit å läsa här besök hennes då. raff.blogg.se


Antar att man ska skriva om allt och ingenting i en blogg. Då vill jag säga att jag ser framemot att gå på hockey.
Jag, Björn och Nalle ska gå och se Färjestad - Rögle det blir nog en höjdare och nästan fullsatt.
Gick upp tidigt idag för det var någon som ville kolla på min Skoda som är till salu. Men kommer det någon, NEJ då. Så irriterande! Men humöret sjunker inte, lördag hockey och några bira kväll så det är snarare på topp. Singel också ;=)



Ha en förbaskat bra lördag och titta gärna in igen. (om någon ser min blogg vill säga)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0