Fredag

Var ute igår på arena. För Sofie skulle upp på scenen med alla andra singel och sökande tjejer. Annars hade jag inte gått in. Men det var helt ok:) Fick ju dansa en del:) Iaf nu är det lördag och lite partaj ikväll igen kanske :=) ....
Duschen nu och sedan norrstrand. Hjälpa Manne å flytta rum ;=) PILSNER! haha.... puss å kram alla glada människor

Det är faktiskt Onsdag idag

Och imorgon är det torsdag......
Sen är det Fredag......
Och efter fredagen kommer lördagen........
Då ska vi göra något kul :)
Vill du bli med???


Lördag

Helt spik nykter!!! Skönt som fan. Men inte låg jag hemma och tölade för det. Åkte till Lotta vid 19:30 tiden. Lite sen skulle ha varit där vid 19:00. Men var tvungen att stanna till vid Maxi och köpa en blomma. Det blev en kruka med en liten växt i. Det roliga är att samtidigt som jag stod där så var det två andra killar som skulle till Lotta också, de köpte samma kruka med växt i. Fast svart kruka som tur var. Men världen är bra liten :) Det var trevligt hos Lotta det kom en del folk. Sen fick jag hämta lite folk vid Kenneths. En hel drös med Hagförsingar:) Två vackra damer och en trevlig prick vid namn Robert.
Iaf kvällen gick. Sedan åkte jag och Hagförsingarna till Hagförsingens lgh :) Hon vid namn Sofie. Mycket Hagfors här nu ;) Runt midnatt drog vi oss till Harrys. Första gången jag var där men absolut inte sista gången. För i rätt sällskap så är det helt ok. Övervåningen är mer dans osv. Medans därnere är alla de lite äldre som inte orkar dansa :=) Skämt å sido... Men ett ställe där man kan prata så att säga.. Jag vill tacka Sofie, Carola och Robert för en fantastiskt rolig kväll helt nykter. Ni är stora Hagförsingar i mitt hjärta. Hur många Hagförsingar finns det? haha... Om inte ni tycker detta är något kul så kan jag medela att jag ler iaf lite :)
Och så vill jag medela att jag har inte tagit en snus på 12 dagar nu och 7 timmar och 33 min.

Kram alla glada människor

Så äre :=)

Jobbat tränat ätit och lider av tränings värk. Det blir en tidig kväll igen. Ganska skönt :=) ..

Kram och godnatt ...


Service

Hej alla glada människor. Datorn är på service så skrivandet går lite trögt :(
Iaaf Färjestad vann ikväll och blev klara till semin. 4 - 0 i matcher mot Brynäs..

hade

ÖL

Ölar igen fast det inte var tänkt så, men kul ändå :)
Vi är Eddie, Nalle, Björn, Manne, Linn och Emma. Kanske vi gör stan osäker senare vem vet :)
Annars blire imöra :)

Rök/Snus

Hej alla. Nu är det så här. Jag la ner rökningen för 2-3 veckor sedan och har hållit ifrån mig det. Undantag på de långa nätterna. Men skönt har det varit. Jag har börjat med innebandyn igen. Tisdagar med Hammaren och med grabbarna två andra dagar i veckan. Det här känns ju rejält i ben och så vidare emellanåt. Så tänkte, när man ändå har lite ont ¨slutat röka och så. Varför inte spä på mer då. JAG TOG MIN SISTA SNUS 07:06 den 3/3-2009. Nu är klockan 20:43. Har inte tagit någon ännu eller köpt ska man väll la säga. Men det jobbiga kommer. Nikotinet sitter i kroppen 1-3 dagar säger de. Så är livet folks. Häng med vettja så ska jag räkna dagar timmar minuter sekunder och hundra delar. ;=)

Kram

Mer full än bakfull

Fest hela natten typ. Så här är det. Jag och Björn skulle träffa en gammal vän på Harrys. Men men ´Björn tänkte banga. Pga det just var Harrys. Happ tänkte jag. Jag skulle då inte banga på å få träffa Anna. Så började klunka i mig öl vid sjutiden där. Duscha gjorde sig i ordning och drygade på tiden. Jo för alla är så tråkiga... Men tog tag i saken och drog till Nalle. Björn och hela gänget var ju där. Men iaf Anna och Co bestämde sig för nöjesfabriken istället. Då var Björn på. Så på:=) En succe kan man väll la säga om natten kanske. Anna förlåt för den misslyckade pussen på kinden... hehe.
Jag tror det blev rekord i antal minuter att dansa:)  Iaf trevlig resa hem Anna så ses vi i sommar förhoppningsvis:)
Kram kram alla nybörjare med spräng huvudvärk:=)

Jo fan måste säga också att idag ska jag träffa en människa. Som jag aldrig träffat förut. Film hemma hos henne! ;=)

Så, kram alla goa å glada människor





Den är ifrån förra helgen då i Alster. Jag drack ganska mkt vin då. kolla bordsben :) Det var inte så farligt som jag brukar tycka. Så det fanns säkert en kartong vid varje ben lite senare :) nja inte riktigt men pongen kommer fram ;=)


RSS 2.0